Sinds 1998 werk ik in de IT-branche met een focus op het testen van software en kwaliteitsborging. In de loop der jaren heb ik in een behoorlijk aantal verschillende soorten bedrijven gewerkt, variërend van startups, SmartHaven, tot multinationale bedrijven zoals eBay en Vodafone. In december 2010 besloot ik dat het tijd was voor een enigszins radicale verandering in mijn carrièrepad en na een sabbatical van 3 maanden besloot om naar een consultancy-achtige baan te gaan in plaats van binnenshuis te werken in een softwarebedrijf. De volgende dag begon ik in mijn allereerste opdracht als testconsulent, het ontwerpen en implementeren van een testautomatiseringsstrategie voor een online particuliere brokeragebank.

Na vijf en een half jaar als consultant voor een vaste werkgever te hebben gewerkt, besloot ik de sprong te wagen en te beginnen als freelance consultant gericht op het testen van softwareprestaties en beveiligingstests.

Naast gepassioneerd over mijn werk als tester en testconsulent, ben ik een gepassioneerde en toegewijde vader en echtgenoot.

Als je meer wilt weten over mij, bezoek dan http://www.martijndevrieze.nl voor mijn volledige cv, volg me op Twitter of neem gewoon rechtstreeks contact met me op.