Nerdconomy performance- en penetratietesten

Wij maken regelmatig penetratietesten van uw systemen betaalbaar voor elk bedrijf!

Wat is een penetratietest?

“Een penetratietest, ook wel pentest, is een toegestane, gesimuleerde aanval op uw computer systeem waarbij gezocht wordt naar beveiligingslekken of zwaktepunten waarmee potentieel toegang verkregen kan worden tot uw data of uw systemen.”

Er wordt bij penetratietesten al snel gedacht aan websites en webshops. Maar ook het kantoornetwerk met daarin bijvoorbeeld de interne servers, routers, switches en werkstations kunnen we met een penetratietest doorlichten.

Nerdconomy Penetratietest
Red Team - Blue Team

Waarom maken we penetratietesten betaalbaar voor iedereen?

Voor alle bedrijven is online veiligheid van groot belang, maar voor veel bedrijven is dat vaak financieel niet haalbaar. De meeste grote softwaresecuritybedrijven vragen altijd de hoofdprijs voor het uitvoeren van penetratietests of andere security-audits. 

Bij Nerdconomy denken we daar echter anders over. Security is een gemeengoed en moet voor alle bedrijven, groot en klein, betaalbaar zijn!

Daarnaast is het vaak zo dat een penetratietest maar eenmalig uitgevoerd wordt. Er verandert echter continu van alles in de software en hardware wereld. Er worden nieuwe beveiligingsproblemen bekend, patches en updates van allerlei programma’s worden geïnstalleerd, nieuwe computers worden in het netwerk geplaatst etc. Met al dit soort veranderingen moet ook de peilstok vaker in je computernetwerk gestoken worden om te zien of alles nog wel goed beveiligd is.

 

Speciaal voor de kleinere bedrijven, met een gelimiteerd budget, bieden we nu een Pentest abonnement aan.

Het Pentest abonnement heeft een looptijd van 36 maanden en gedurende die periode voeren we 3 penetratietests uit op door de klant en Nerdconomy samen gekozen objecten. Het kan dus zo zijn dat we de eerste keer enkel de webshop testen, het jaar daarop het interne kantoornetwerk, en het jaar daarop de website en webshop voor een tweede keer onder handen nemen.

Pentest abonnement voor beperkt budget