Nerdconomy performance- en penetratietesten

Cyber Monday en Black Friday

lack Friday, Cyber Monday, de Dol Dwaze Dagen, Sinterklaas, Kerst, allemaal dagen die een belangrijke overeenkomst hebben: het is druk online, heel druk.

Hoe garandeer je dat jouw webshop die dagen goed doorstaat? Werkt je fullfilment process op de achtergrond nog wel? Zijn je website en backoffice wel klaar voor die drukke momenten?

Speciaal voor die heel drukke dagen biedt Nerdconomy een security en performance test pakket. Binnen afzienbare tijd en tegen een beperkt budget worden zowel een security scan als een aantal vormen van performance tests uitgevoerd op uw online platform.

Cyber Monday - Performancetesten penetratietesten

Zo helpen we jou je site niet enkel in de lucht houden tijdens die extreem drukke Cyber Monday, maar zorgen we ook dat er inzicht is in de veiligheid van de applicatie en een duidelijk beeld gevormd kan worden van eventueel benodige (tijdelijke) opschaling van je hosting omgeving.

Cyber Monday / Black Friday pakket

Het pakket bestaat, zoals gesteld, uit een combinatie van onze diensten:

Security scan, waarbij de focus ligt op fout-afhandeling in de website als deze onder hoge druk staat of crasht. Bij crashen van een website, of bij softwarefouten door hoge druk op de servers wordt er vaak gevoelige informatie “gelekt” door de applicatie of door de webserver. Deze informatie kan vervolgens gebruikt worden om onrechtmatige toegang te verkrijgen tot de server, database of andere gevoelige gegevens.

Performancetest, waarbij specifiek de nadruk gelegd wordt op schaalbaarheid, piek belasting en een zognaamde soak-test. Schaalbaarheid van je website houdt in dat we, door middel van gegenereerde drukte, onderzoeken of je website overweg kan met grotere drukte, veel data die in de database toegevoegd en gewijzigd wordt en alle bijbehorende logging van alle systemen.
De piek-belastingstest, of een spike-test of stress-test, zal aantonen hoe goed de website met een plotselinge, hogere belasting omgaat. En mogelijk nog belangrijker, wat doet de applicatie als die belasting ineens wegvalt?
De endurance-test zal laten zien hoe de applicatie en alle onderliggende onderdelen zich houden als er langdurig een verhoogde load op de webapplicatie is.

Black Friday Cyber Monday - Performancetesten Penetratietesten